מומנטום של ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2024 | 05:45 | מאת: גדי

אני בתהליך של דיאטה שזה אומר כמעט בלי סוכרים/גאנק וכו' וירדתי קצת במשקל אבל עוד לא הגעתי למטרה מדי פעם עושה הליכות של 10 דק' ןרוב היום יושב מה צריך לעשות בשביל להגיע למה שאמרתי ?

גדי שלום, בכדי לרדת במשקל יש להיות בגירעון קלורי ונראה שאתה אכן בגירעון, יחד עם זאת מומלץ לעשות זאת בליווי מקצועי מהסיבה הפשוטה שאם נכנסת כבר לתהליך רצוי לעשות זאת נכון ובראייה תזונתית כוללת ( כמות חלבון מתאימה/ מינרלים...) . לגבי פעילות גופנית - מומלץ להתייחס לשני פרמטרים עיקריים : 1. אימוני כוח 2. אימוני לב ריאה. לתיאורך אתה עושה כרגע רק פעילות לב ריאה מועטה הן בתדירותה והן בעצימותה. גם פה ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר. כפי שציינת נצל את המומנטום והמשך בתהליך מקצועי ונכון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה