ספיגת מגנזיום ושתיית קפה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/02/2024 | 14:04 | מאת: רן

שלום ד"ר רשאית ראיתי שאתה מאמן כושר אישי, הלוואי שיכולתי להתאמן איתך (אני גר באיזור השפלה) שנית, אני אחד שמייחס חשיבות רבה לעניין התזונה, אבל שמתי לב שמשהו לא בסדר עם רמת העייפות שלי לאחרונה וגם מופיעים אצלי מדי פעם התכווצויות באיזור כפות הרגליים האצבעות בידיים וגם כאב קל בשריר החזה. אני אחד ששותה הרבה קפה(מגיע ל3-4 ביום) ולמרות שתיית שייקים ירוקים ואכילת מזון בריא יחסית, מרגיש שמשהו לא מסתדר. האם ייתכן ששתיית הקפה הינה הבעיה? אגב, אציין שאני חווה לא מעט סטרס (עבודה וחיים אישיים). יש המון לקרוא באינטרנט, אבל לא יודע למה להאמין...

רן שלום, אינני ד"ר, רק מאמן. - התכווצויות לא רצוניות יכולות להגרם מהרבה סיבות ולא רק ממחסור של מינרל זה או אחר ( מגנזיום / אשלגן/ סידן..). - 3 עד 4 כוסות קפה ביום לא נחשב להרבה. - מאחר ואתה חש עייפות ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה