כאבי ראש לאחר משחק כדורסל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/01/2024 | 22:06 | מאת: רוני

כבר כמה שנים טובות שאני סובל מכאבי ראש שמתחילים כשעה-שעתיים לאחר משחקי כדורסל ונמשכים עד השינה. חשוב להדגיש שאני שותה המון (לפני, במהלך ואחרי המשחק), לא בשמש וכי לא מדובר על משחקים שאני מקבל בהם מכה. המשחקים עורכים כשעתיים וחצי עם הפסקות. הכאב מלווה לרוב גם בכאבים (קלים יחסית) באיזור העורף, הברכיים ומעט בגב התחתון - כך שאני מניח שעשוי להיות קשר. נטילת משכך כאבים (אקמול) מסייעת מאוד, אבל כמובן שאני מעדיף להימנע מנטילת כדורים עבור דבר כזה ורוצה לטפל בשורש הבעיה. אשמח ממש לעזרתך.

20/01/2024 | 22:22 | מאת: רוני

בן 29 אגב

רוני שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתייעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

21/01/2024 | 15:53 | מאת: רוני

תודה אורי, יודע לאיזה רופא עדיף לפנות?

רוני שלום, ממליץ שתתייעץ עם נירולוג מומחה לכאבי ראש. בהצלחה אורי

22/01/2024 | 23:45 | מאת: רוני

תודה רבה אורי!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה