כפיפות בטן-מתח-שכיבות סמיכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/11/2023 | 11:50 | מאת: חזי

1)מתי מכניסים אויר ומוציאים אותו בזמן ביצוע כפיפות בטן 2)אני לא מצליח לעשות מתח בכלל מה הסיבה ואיך פותרים את הבעיה 3)מתקשה גם לעשות שכיבות סמיכה מלאות אולי 1 או2 מה לעשות?

חזי שלום, 1. בזמן המאמץ, כלומר בכפיפה קדימה. 2. הסיבה - תרגיל קשה. להוסיף גומיית מתח ( חפש בגוגל, או בחנות לציוד ספורט) יש גומיות בהתנגדויות שונות).היא מסייעת ואז ניתן להתקדם. 3.בצע על ספסל או על 2 כסאות, יקל עליך וכך תוכל להתקדם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה