איך לדעת מה הטווח של אימון יתר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/11/2023 | 01:38 | מאת: אור

שלום , איך ניתן לדעת שאני לא מגיע לאימון יתר כדי לא לפגוע בשריר הלב אני מעוניין להתאמן 3 פעמים בשבוע באיגרוף בנוסף להקפיד על 10-15 אלף צעדים ביום כולל אימונים וצעדים של היום יום ובימים שאני לא באיגרוף להתאמן שעה בחדר כושר עם משקלים כבדים 70-150 קילו ובנוסף 10-15 אלף צעדים עם יום מנוחה אחד בשבוע מאימונים האם זה מצב שיכול לגרום לי לאימון יתר ופגיעה בשריר הלב? מעריך שזה אימון של כ 3 שעות כל יום וסהכ 18 שעות בשבוע

אור שלום, אימון יתר מרגישים. מניעתו תגיע מתוכנית אימון הבנויה נכון ובהדרגה. משאלותיך מתקבל הרושם שעדיין לא התייעצת עם מאמן כושר או בעל מקצוע בתחום ממליץ בחום לעשות זאת. לגבי 10 - 15 אלף צעדים, למתאמנים העובדים לפי תכנית אימון מסודרת זה לא רלוונטי או נחוץ. בהצלחה אורי

16/11/2023 | 01:10 | מאת: אור

תודה רבה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה