בחילות וחולשה אחרי אימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/11/2023 | 01:49 | מאת: Chavi

שלום רב , כשאני מתאמנת בחדר כושר אני מרגישה ממש טוב אחרי אבל כשאני לא יכולה ללכת לחדר כושר אני עושה הליכה של 40 דקות בדרך כלל ואז אימוני בטן 10 דקות ישבן 10 דקות ומשקולות רזות עוד 10 דקות אני שותה בין לבין ולא לוחצת על עצמי מידי חזק אבל כל פעם אחרי האימון אני מרגישה חולשה מטרידה כזאת שמדביקה אותי למיטה ומלווה בבחילות נורעית שמשתלטות עלי מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב ? תודה

שלום, באיזו תדירות האימוני שנעשים בחוץ? האם האימונים שבחוץ דומים לאימוני חדר הכושר? יכול להיות שאינך רגילה לפעילות חוץ ( לחות /חום) ולכן ההבדל. פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה