כאבים במרכז בית החזה וצוואר תפוס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/08/2023 | 20:03 | מאת: דניאל

היי, אתמול חזרתי מאימון ובאימון עשיתי משקל גבוה מהרגיל בתרגיל לחיצת חזה. לאחר שסיימתי את מספר הסטים של התרגיל, התחילו לי כאבים במרכז בית החזה בנשימה, הדבר קרה לי פעם והגעתי איתו למיון בבית חולים שם נאמר לי שזה נגרם ממאמץ יתר ושזה יעבור לבד. חוץ מהכאבים בחזה, התחיל לי כאב באזור ספציפי בצוואר בצד ימין, והבוקר הכאב החל להתפשט לחלק עיקרי מהצד הימני של הצוואר (החלק הקדמי בצד ימין) ומעניק תחושה של צוואר תפוס. ניסיתי היום לשים את המשחה "בנגיי" פעם אחת באזור הצוואר, היא הקלה לרבע שעה ואז הכאב חזר. ניסיתי תרגילים לשחרור הצוואר, הדבר מקל על הכאבים אך הם חוזרים אחרי מעט זמן. השאלה שלי היא האם הכאבים בחזה ובצוואר יעברו בצורה טבעית או שאני צריך לערב גורם חיצוני בשביל לסיים איתם? האם אני יכול לחזור לפעילות גופנית מחר? תודה

דניאל שלום, במידה ועדיין יש כאבים או לא פחתו בצורה משמעותית, ממליץ להתייעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה