כאב בגב התחתון, ככל הנראה שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2023 | 09:05 | מאת: מוש

שלום אורי, שבוע שעבר עשיתי טראק ובאיזשהו שלב נגמרה הקרקע ונפלתי על הגב (הצמחיה הסתירה. לא ראיתי שאין איפה לדרוך). למזלי הצלחתי לבלום את הנפילה אבל נחתתי על הגב ומאז כואב לי. אני מאמינה שנמתח השריר בצד השמאלי של עמוד השדרה בגב התחתון, ממש בגובה בו יש את שתי העצמות של המותן. תהיה מוכן בבקשה לתת לי תרגיל או תרגילים מומלצים כדי שאוכל לשחרר את השריר? אני עושה מתיחות אבל נראה לי שזה לא עוזר. הכאב לא מגביל אותי מבחינה פיזית, סתם כואב אבל לא משתק. תודה

מוש שלום, 1. איני רופא ולכן לא אוכל לייעץ 2. לדעתי גם רופא לא יוכל לייעץ במדיה כזו. ממליץ שתבדקי ע"י אורטופד או לפחות שפיזיתרפיסט יראה אותך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה