מי שמבין באימונים בחדר כושר בבקשה שיעזור

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/06/2023 | 14:43 | מאת: מתאמן אנונימי

הרבה פעמים קורה לי שאימון אחד אני מעלה משקל ומצליח איתו 12 חזרות עם טכניקה טובה, ואימון אחרי זה ( 3 ימים הפרש ) אני לא מצליח לעשות אות. לדוגמה, אני עושה אימון פוש פעמיים בשבוע ( חזה, יד אחורית, כתפיים ) ואימון קודם הצלחתי לעשות בshoulder press 14 קילו בכל יד ל12 חזרות עם טכניקה טובה, והיום באימון בקושי הצלחתי לעשות 12 כל יד ל12 חזרות. וזה קורה הרבה פעמים לא רק בתרגיל הזה. מה לעשות? למה זה קורה?

לאנונימי שלום, חסרים נתונים. איזו תכנית אימון? תדירות? תזונה? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה