השמנה על אף ספורט ודיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/05/2023 | 11:33 | מאת: רותי

בת 30, בריאה. בשנים האחרונות חווה עליה הדרגתית במשקל עד לbmi 27. מזה כחודשיים אני עושה אימוני קרוספיט (3-5 פעמים בשבוע) ומקפידה על תזונה מסודרת ונכונה כפי שעשיתי בדיאטות מוצלחות בעבר (ללא מטוגן/ממותקים, ארוחות מסודרות, ללא אכילה בערב…). ניסיתי גם צום לסירוגין (8-16). למרות זאת אין כלל ירידה במשקל ואף עליה. ממש מיואשת… מה ניתן לעשות?

רותי שלום, 1.האם תכנית התזונה נעשית בליווי מקצועי דיאטו/ית? אם לא ממליץ בחום. במקרים רבים יש פער בין הערכת הקלוריות שחושבים שצורכים לבין המציאות. 2. לעתים ישנה עליה סמסת השריר הבאה לביטוי בעליית משקל (או חסר ירדת משקל, למרות ירידה באחוז שומן). 3. לשים חב אם את "רזה" יותר, האם הבגדים רחבים יותר. שורה סופית, ממליץ לבדוק את התזונה. במרבית המקרים שם הבעיה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה