אימון אירובי עם ברך דפוקה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/04/2023 | 20:07 | מאת: אומלל

שלום. האם יש לך המלצה לאימון אירובי שניתן לעשות עם ברך פגועה? הלב והריאות מעולים. ידיים מצויינות. אבל ריצה לא באה בחשבון וגם לא אופניים. אני מאוד רוצה לעשות אירובי, אבל מתקשה למצוא פעילות מתאימה. אשמח לעזרה! תודה רבה!

שלום, מה הבעיה באופניים? פרט ואחזור אליך. אפשר גם שחייה. ובמספר מקומות יש גם אופני ידיים. בהצלחה אורי

28/04/2023 | 14:23 | מאת: אותו אומלל

אני פשוט חושש לכופף את הברך על הדוושה שוב ושוב. זה ייגמר בכאבים והשבתה של כמה ימים, וחבל. אני מחפש אימון אירובי משמעותי, שיאפשר להעלות את קצב הלב למשך זמן, אבל שלא יערב את הברך. תודה על ההצעות האמורות, ואני אשמח להצעות נוספות מהסוג הזה...

שלום, אם כך האופציות מועטות: אופני ידיים, שחייה. בשתיהן אתה יכול להגיע לאימון משמעותי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה