פרמטרים לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/03/2023 | 22:53 | מאת: אוהד

K להתאמן משהו כמו 3 פעמים של 20 דק' עם משקולת קטנה (לא 2 ידיים) יכולה לגרום לירידה במשקל/רמת הגלוקוז/לחץ דם ובכלל להרגשה הכללית של המתאמן ?

אוהד שלום, לגבי הורדת משקל - התשובה היא לא!! חשוב להבין שבכדי לרדת במשקל יש להיות בגירעון קלורי. הדרך היעילה ביותר ליצירת גרעון קלורי היא באמצעות תכנית תזונה תואמת. לפעילות הגופנית השפעה שולית. לגבי התועלות הבריאותיות שציינת - כן פעילות גופנית עשויה לעזור. לגבי המשקל 2 ק"ג זה מעט מדי תלוי כמובן בסוג התרגיל / קבוצת השרירים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה