פירות וקפה כמות מומלצת ביום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/03/2023 | 12:25 | מאת: רביד

שלום, התזונה שלי היא טבעית בלבד (ללא מזון מתועש ומשתדל שיהיה אורגני) . כמה כוסות קפה אספרסו מומלץ לי לצורך ביום והאם 5-6 זה בסדר ? כמה פירות מומלץ לי לאכול ביום והאם 5-6 זה בסדר ? גובהי 165 ס"מ, משקל 67 ק"ג. בן 43 . מתאמן על בסיס יומי או 8 ק"מ הליכה מהירה או אימון של כשעה וחצי כח (אימונים לסירוגין בכל יום) לפני שעשיתי אימוני כח שקלתי 62 ק"ג. לא מעשן. שותה מים בלבד וחצי כוס יין אדום מידי יום. תודה מראש, רביד

רביד שלום, לא בהתמחותי. לרוב ההמלצה היא 3 כוסות קפה ביום. ו 3 פירות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה