איזה ציוד כושר לרכוש כשמתחילים להתאמן?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/02/2023 | 13:19 | מאת: דניאל

היי, נתקלתי בפרסום הזה לגבי רשת ספורטל ורציתי לדעת כיצד להימנע ממצבים כאלו? יש לי תקציב מאוד מוגבל לרכישת ציוד כושר ביתי ואני לא רוצה שיהיו פדיחות כאלה: https://www.sportalcasualties.com/ תודה מראש

דניאל שלום, מספר הערות: 1. לעולם אל תתבסס על הרשתות כל עוד אינך יודע את העובדות ולא ראית תגובה של " הנאשם" 2. אני אישית רוכש שם ציוד מדי פעם ומרוצה, בנוסף המלצתי למספר לקוחות על חנות זו וכולם היו מרוצים. 3. למיטב ידעתי הם לא רשת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה