שיפור הנתונים באישיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/02/2023 | 14:31 | מאת: יואב

לשחק כדורסל לבד (לא קבוצתי) 1/2 שעה כל פעם 4 פעמים בשבוע יכולה לעזור אם יש לי לחץ דם גבוה ואני עם עודף משקל גם ? תוך כמה זמן אני יראה תוצאות עם הפעילות הזאת

יואב שלום, פעילות אירובית עשויה להועיל. גם אימוני כוח ובוודאי הורדת משקל. חשוב להבין שהורדת משקל תצליח רק אם תהיה בגירעון קלורי כאשר תכנית תזונה היא המפתח לכך. המלצות: 1. התייעצות וליווי עם רופא המשפחה. 2. תכנית תזונה 3. פעילות אירובית ( גם כדורסל לבד בסדר אך להשתדל להעלות עצימות בהתאם לרמת הכושר שלך). 4. אימוני כוח בליווי מאמן ובהתאם להנחיות הרפואיות בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה