כאב בצדדי הבטן לאחר כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/02/2023 | 16:47 | מאת: אור

שלום אורי, אני עושה כל יום 30 כפיפות בטן לאחר הכפיפות יש לי כאב חזק בצדדי הבטן (קו ישר מהטבור ) אני זוכרת בעבר כשעשיתי כפיפות הכאב היה בבטן התחתונה יש הגיון שהכאב הוא בצידי הבטן? או שאני עושה כפיפות בצורה לא נכונה? פשוט חבל לי להתאמץ לחינם תודה לך,

אור שלום, מספר שאלות: 1. מתי התחלת לבצע כפיפות בטן כל יום? 2. למה כל יום? 3. לאיזו מטרה? פרטי ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

09/02/2023 | 19:29 | מאת: אור

לפני שבוע וחצי התחלתי לעשות כפיפות אני 9 חודשים אחרי לידה ומפריע לי נורא הבטן הרכה שנשארה ולא יורדת אני מנסה לעשות כפיפות בטן אבל אני לא בטוחה שאני עושה נכון כי יש לי כאב בצדדי הבטן לאחר הכפיפות תודה לך

אור שלום, ממליץ להפחית תדירות כפיפות הבטן ל 3 פעמים בשבוע ולא כל יום. בנוסף לא יותר מ 2 סטים באימון אחד של 10 חזרות. לא ציינת מהי מטרתך בכפיפות הבטן? האם את עושה פעילות נוספת ? פרטי ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה