הרגשה מוזרה בגוף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/01/2023 | 23:19 | מאת: מישהו

אני עם בעייה של אובר אכילה ומתעסק על לחשוב על אוכל ובזמן האחרון יש הרגשה בערב של לא רוצה לאכול (פעם הייתי אוכל הרבה בלילה) שזה לא אופייני לי אני אוכל מסודר וגם לוקח כרום פיקלונאט וחוטף גם אוכמניות מה גורם לזה והאם זה יוריד אותי במשקל אם זה יימשך ככה ?

שלום, למה זה קורה? לא יודע. האם ניתן למנף זאת להורדת משקל? וודאי אך חשוב להבין שהצלחתה של כל תכנית להורדת משקל תלןיה בגרעון קלורי. לכן ממליץ למנף את תחושתך הנוכחית , לשלב תזונאי/ת ולהתחיל בתכנית. כל זאת בהנחה שאתה בסהכ מרגיש טוב ואין תופעות / תחושות נוספות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה