חלב סויה - בטעמים האם בריא?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/01/2023 | 06:41 | מאת: עמית

שלום. התחלתי לשתות משקה סויה כי שמעתי שהוא בריא. אבל הבנתי שהוא מעובד (של אלפרו בלי סוכר). האם זה הגיוני? יש גם משקה סויה בטעם וניל עם כפית אחת של סוכר ל 100ml (של אלפרו). האם זה פחות בריא מחלב?

עמית שלום, המושג " בריא" הוא רחב , לאיזו מטרה החלטת לשתות משקה זה? רק כי שמעת שהוא בריא? או שיש מטרה נוספת? חלבון? רגישות לחלב .... לגבי השוואה לחלב יש שיגידו שסויה עדיף על חלב ויש החולקים על כך. שורה סופית - בדוק את סך כל תזונתך ולא מאכל ספציפי זה או אחר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה