עזרה ראשונית לזלילה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/01/2023 | 18:30 | מאת: אנה

מעוניינת לקבל טיפים על איך להשתחרר מממחשבות על רעב/אכילת יתר במיוחד בערב ובין הארוחות כי באיזור שלי אין תרפיסטים שמתעסקים עםבעיות אכילה ואני גרה רחוק מהמרכז

אנה שלום, את נוגעת בבעיה המהותית של הדיאטות. ואכן הבעיה העיקרית היא ההיבט המנטלי. אז מספר טיפים: 1. לזהות את ההבדל בין רעב לתשוקה לאוכל נקודתית. 2.לזהות מתי את מגיע לשובע ללא קשר לכמות האוכל בצלחת. 3. לזהות עם את אוכלת במצבי רוח שונים. 4.לזהות שעות בהם את מרגישה צורך לאכול יותר. 5. לא לדלג על ארוחות. אחרי שזיהת את הנ"ל להתחיל ליישם זאת עם תכנית התזונה. אם אין לך עדיין תכנית תזונה חשוב שתהיה לך, ללא תכנית תזונה היכולת להפחית ממשקלך קלושהנעד אפסית. מומלץ לעשות זאת בליווי מקצועי של תזונאי /ת. בנוסף מומלץ לשלב פעילות גופנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה