תרגילים שונים לאותה קבוצת שרירים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/01/2023 | 14:40 | מאת: אבנר

שלום, האם חיוני לבצע באותו אימון שני תרגילים שונים שעובדים על אותה קבוצת שרירים. לדוגמה תרגיל מתח ותרגיל חתירה שניהם עובדים על הגב. או למשל לחיצת חזה פלוס פרפר. האם מספיק לבצע רק תרגיל אחד והם יש יתרונות וטעם בשני תרגילים ואף יותר?? תודה.

אבנר שלום, בהחלט יש הגיון, תלוי כמובן במטרותיך ובתוכנית האימון. בגדול, שילוב של יותר מתרגיל אחד לאותה קבוצת שרירים מומלץ. אבל לפני כן מומלץ להגדיר מטרות ולבנות תכנית אימון. בהצלחה אורי

10/01/2023 | 16:21 | מאת: אבנר

מטרת האימון היא להעלות מסה. לכן שואל האם זה ישרת את המטרה? תודה

אבנר שלום, בהחלט ישרת את מטרתך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה