פעילות גופנית מומלצת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/12/2022 | 18:59 | מאת: נועה

היי, בת 20 חודשיים וחצי אחרי ניתוח פתוח בבטן בשל חסימת מעיים אשמח לדעת מהי הפעילות הגופנית המומלצת לאחר ניתוח? כמה מומלץ להתעמל? תודה רבה

27/12/2022 | 19:07 | מאת: נועה

מוסיפה שחודשיים היה אסור לי להתאמץ. תודה

נועה שלום, יש להתייעץ עם המנתח. בגדול לאחר כ 8 שבועות, כפי שהנחו אותך לא להתאמץ, ניתן לחזור בהדרגה. פעילות אירובית מתונה כגון הליכה , ממליץ להתחיל בתדירות של 2 אימונים בשבוע למשך של כ 20 דקות ובעצימות קלה עד בינונית. ובהדרגה להעלות את התדירות ואת משך האימון. לגבי אימוני כוח ממליץ לעשות זאת עם מאמן כושר אישי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה