תעוקה ושריפה בגב אחרי אימון פילאטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/12/2022 | 18:48 | מאת: כרמלה

שלום רב מתאמנת מתחילה כחודש בפילטיס מזרון לפעמים עם משקולת או מקל או גומי בהתחלה היו לי התכוצויות יום לאחר האימון אני מדגישה שהמאמנת מיקצועית ואומרת לא להתאמן תחת כאב בעצם הגעתי בגלל שהרופאה שלי המליצה לי לשפר יציבה משתדלת לא לאכול 3 שעות לפני וקרה לי 3 פעמים בחילה באימון אם אני לא מרגישה טוב אחרי האימון אולי זה לא מתאים כיצד לפעול תודה

כרמלה שלום, אין מספיק מידע בכדי לענות. ממליץ כי תתיעצי עם פיזיותרפיסט/ת מנוסה. במקרים רבים רגישויות / כאבי גב מקורם לא לגמרי ברור. אבל אין סםק שתנועה עשויה להועיל. לכן ממליץ על : 1. אבחון יצבתי עם פיזיותרפיסט. 2. לקבל ממנו תרגילים . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה