תזונה בריאה, שמירת משקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/11/2022 | 17:30 | מאת: יוחאי

במחשבון הקלוריות באתר משרד הבריאות נרשם לי לפי המגדר הגיל והגובה לי נצרך אני לאכול ביום כ- 2500 בכדי לשמור על משקל תקין האם זה נכון זה נראה הרבה מדאי משקלי כעת 72 גובהי מעל 1.8 מטר ואני בן רוצה עוד לדעת כמה מותר פחמימה ביום ? כמה שומן מותר ביום ? כמה חלבונים? וכמה סוכר? אני צריך לשמור על משקלי לאחר דיאטה ןרוצה לקחת תוכנית מסודרת לאורח חיים בריא ישר כח על התשובה תגובה

יוחאי שלום, שליש מכל אחד מאבות המזון פחמימה , חלבון ושומן. לגבי כמות הקלוריות - זה מותנה בסך כל פעילותך. מדוע אינך מתייעץ עם התזונאי/ת? בהצלחה אורי

27/11/2022 | 16:41 | מאת: יוחאי

רשמתי שםיושבני ללא כל פעילות ובכל אופן נתן את הסך הזה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה