שיפור סיבולת לב ריאה ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/11/2022 | 18:59 | מאת: dan

עושה טריידמייל 4-5 פעמים בשבוע 40 דקות ,דופק 130, ואימון משקולות אבל כשאני עולה מדרגות במהירות או צריך לבצע פעילות מהירה בזמן קצר אני פשוט מתנשף בכבדות וממש כמעט נכנס לפניקה מחוסר אוויר ,איך אפשר לשפר את זה ?

דן שלום, אכן חשוב לשלב בפעילות האירובית גם עצימות גבוה יותר. בהליכה ניתן לעשות זאת ע"י שילוב מקטעי ריצה קצרה, אינטרוולים, להתחיל במקטעים קצרים של 30 שניות . ניתן גם לשלב פעילויות מסוג אחר כגון אימון על מדרגה, קרוס.. ולשים לב לדופק . לא ציינת את גילך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה