כמות סטים לקבוצת שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/10/2022 | 17:18 | מאת: איתן

שלום רב. כמה סטים בני 10 חזרות יש לבצע לכל קבוצת שרירים בשבוע. אני עושה 3 תרגילים לכל קבוצת שרירים. בכל תרגיל 4 סטים בני 10 חזרות. בכל סט אני מגיע לתשישות, אולם בסט האחרון אני מגיע לחוסר יכולת לסיים את הסט. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ab. כלומר אני עושה 24 סטים כל שבוע לכל קבוצת שרירים. זה בסדר?

איתן שלום, התשובה מע מורכבת יותר מכמות הסטים ( זמני מנוחות/משך התגנית ועוד). אבל - האם אתה מתקדם? מרוצה מהתקדמותך? אם כן המשך כך , אם לא יש צוקך בשינוי - שיכול להיות ב: סוג התכנית/ תרגילים/ חזרות/ סטים/תדירות אימונים ... בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה