מתקני כושר ציבוריים- המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/09/2022 | 19:55 | מאת: איתי

היי . תודה על המענה לשאלות. יחד עם זאת עדיין לא הבנתי איך לרוץ ,כמה ,מתי . איך בחורף . הלינק שעבדת לי לא נפתח.

איתי שלום, התחל 3 פעמים בשבוע, למשך של בין 20 ל 30 דקות בשילוב לסירוגין בין הליכה לריצה. מה הבעיה בחורף? לאחר כ 4 שבועות העלה את תדירות הריצות ל 4פעמים בשבוע. ולאחר עוד 4 שבועות העלה את משך הזמן. כך גם לגבי משך מקטעי הריצה - העלה את זמן הריצה על חשבון ההליכה. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&SM=10859 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה