צעידה- כמה? מתי?-ייעוץ

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/09/2022 | 09:47 | מאת: תמר

אני בת 60. לא עושה פעילות גופנית,מעונינת לצעוד. השאלה כמה פעמים בשבוע? שוקלת 74 לא מעונינת להרזות בתודה

תמר שלום, ההמלצה לפעילות אירובית ( הליכה/ רכיבה / ריצה שחייה...) היא בין 3 ל 6 פעמים בשבוע בין 30 ל 60 דקות. ברור שיש לעשות זאת בהדרגה. בהנחה שאין בעיות רפואיות מורכבות, ממליץ להתחיל ב 2 עד 3 פעמים בשבוע למשך של בין 20 ל 40 דקות. בלינק המצורף תמצאי מידע נוסף ומפורט יותר. באם יהיו לך שאלות לאחר שתיעני - מוזמנת לשאול. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&SM=10859 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה