אימון והגדלת מסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/08/2022 | 13:48 | מאת: מאיה

שלום. אני בת 27 1.62 משקל 45. רוצה להתחיל להתאמן ,אני תת משקל. אני מפחדת לרדת במשקל .. מה לאכןל אחרי אימון ? איך להתאמן נכון ולהעלות מסת שריר ? אני רוצה להישאר באותו משקל או מקסימום לעלות 4-5 קילו לא יותר . תודה

מאיה שלום, ראשית ברכות על ההחלטה. ממליץ כי תתייעצי עם מאמן כושר באזור מגורייך. בכדי לעלות במסת שריר יש להתייחס ל 3 פרמטרים עיקריים: 1. אימוני כוח - 3 פעמים בשבוע. 2. תזונה תואמת 3. מנוחות בין אימוני הכוח ( כ 48 שעות בין אימוני הכוח) לכן החשיבות להתייעצות עם בעל מקצוע חשובה, הן בהיבט האימוני ובוודאי בהתייעצות עם תזונאי, מומלץ תזונאי ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה