איך להתחיל לעשות הליכות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/08/2022 | 10:42 | מאת: יעל

שלום. אבא שלי נפטר לפני חודש ומאז אני הפסקתי לעשות הליכות. אני רוצה לחזור להליכות אבל קשה לי להתחיל אשמח לטיפ איך להתחיל להתרגל לעשות הליכות? קשה לי גם לעשות הליכות להרבה זמן אשמח לטיפ איך להתחיל בקלות לעשות הליכות? אשמח למענה שיהיה יום נפלא

יעל שלום, משתתף בצערך. התחילי בתדירות נמוכה כגון 2 עד 3 פעמים בשבוע למשך של כ 20 דקות בקצב לא מהיר. עשי זאת למשך של כ 3 שבועות ולאחר מכן הוסיפי יום נוסף. הגיע לכ 4 ימים ואז העלי את משך האימון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה