הורדת משקל ופתאום עצירה ואפילו עלייההבמשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/08/2022 | 16:47 | מאת: חי

שלום רב שמי חי גיל 39 אני גובה 1.73 מטר משקל הגוף שלי הנורמלי שהייתי היה 72 קילו בשנה וחצי האחרונות עליתי במשקל ל 78 קילו התחלתי במשך חודשיים ריצת אינטרוולים משמע 2 דקות ריצה במהירות 10 ודקה הליכה מהירה במהירות 7 , כל זה עובד יפה ועיקבי במשך 4 פעמים בשבוע. שכל פעם נמשך אימון הריצה 28 דקות ברצף , כאשר נשקלתי לפני האימונים שקלתי 78 קילו . כעבור חודשים של אימונים ירדתי ל 74.3 קילו , ושבוע אחרי השינוי נשקלתי שוב ואני על משקל של 75 קילו . הייתי מעוניין לדעת מדוע העלייה במשקל ולא המשך ירידה במשקל ? חשוב לציין שלא שינתי שוב דבר בכמויות האוכל ולא בכמויות האימונים . האם זה משהו שקורה באימונים עלייה/ עצירה במשקל. אחרי ירידה יפה במשקל ? אשמח לתשובות בתודה מראש חי

חי שלום, אין מספיק נתונים. האם הוספת גם אימוני כוח? מהו % השומן ? האם יש שינוי בהיקפים? עד כמה אתה בטוח שתזונתך לא השתנתה? מחקרים מראים לעתים על פער של כ 30% בין מה שאומרים שאוכלים לבין המציאות. פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה