שינוי בהרגשת השרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2022 | 21:42 | מאת: ד

שאלה קצת מוזרה מבקש תגובות רצינות 😅 אני כמעט חודשיים בחיטוב ההרגשה הפיזית של "שריר קשה" טנוס של השרירים הייתה טובה היום פתאום אחרי הצהריים מרגיש שקצת השרירים פחות נוקשים מרגישים יותר את השומן ,ברור לי שאני לא באחוז שומן נמוך אבל יחסית .. השאלה שלי האם זה הגיוני בכלל? ואם כן יכול להיות צריכה מוגברת של נתרן וכך יותר נוזלים? אני אובססיבי יותר מדי

שלום, קשה לענות על "תחושות" , וברור "שפתאום אין יותר שומן" . יש מצב שבתהליכי הורדת המשקל ישנם תגובות בגוף המייצרות תחושות שתיארת. פשוט המשך באימוניך והמשך להקשיב לגוף. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה