יעד בדיאטה אישית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/12/2021 | 18:56 | מאת: סהר

אני צריך לעשות גם פעילות גופנית ( הליכה בינונית ) עם דיאטה בשביל להגיע למה שאני רוצה או מספיק רק שינוי תזונתי קונסיסטנטי ?

סהר שלום, בהחלט ניתן להגיע למשקל שתרצה עם תכנית תזונה בלבד. הבעיה בישום דיאטה בלבד ללא פעילות גופנית, היא שהרכב הגוף ( היחס בין שומן לשרירים) עלול להשתנות לרעה - כלומר משקלך ירד אך היחס בין שומן לשריר עלול לנטות לשומן, לכן חשוב לשלב פעילות גופנית בדגש על אימוני כוח ופעילות אירובית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה