אימונים לבטן לא עובד יותר מה קורה פה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/12/2021 | 16:14 | מאת: אנונימי

שלום, כשהייתי עוד בצבא ועשיתי כמעט כל תרגיל לבטן, הרגשתי את הלחץ נופל על הבטן כדי לחזק את הבטן, אחרי הצבא ועכשין אני גבר בן 30, כל תרגיל שאני עושה לבטן, אני לא מרגיש את הבטן עובד לי, אני מרגיש שהגב התחתון כואב במקום, ואני ניסיתי מלא חודשים לעבוד על הבטן ועדיין רק הכאב נופל על הגב. ואני עושה את התרגילים בצורה נכונה. מה יכולה להיות הבעיה? על מה זה מעיד שהבטן לא עובד?

שלום, ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר מוסמך באזור מגוריך. לשאלתך- קרוב לוודאי שהבעיה היא בחוסר תנועה של השנים האחרונות. ממליץ לבצע תרגילים לא רק לבטן אלא לכל הגוף מה שעשוי לשפר את התנועתיות ולהפחית את כאבי הגב. יכול להיות שחוסר התנועתיות יצר פחיתה בגמישות הגב מה שאולי גורם לכאבים בזמן ביצוע תרגילי הבטן. לכן ממליץ שתבנה תוכנית אימון עם בעל מקצוע - מאמן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה