ערנות יתר עקב פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/11/2021 | 22:08 | מאת: תמר

שלום אני מתאמנת כ7 פעמים בשבוע שעה ביום . מתאמנת שנתיים עד כה,אני עושה חיטוב. ב3 חודשים אחרונים. אני מרגישה שהמוח שלי עייף אך לא הגוף,הגוף יכול להמשיך להיות ער. ולמרות שאני עייפה הגוף ישן אך קם מוקדם לא משנה מה השעה שהלכתי לישון בה. המוח עייף אבל הגוף לא. מה יכול להיות הסיבה? לפני פונים על דבר כזה? תודה

תמר שלום, אין מספיק נתונים. איזה סוג אימונים? עצימותם... ללא קשר מומלץ לקחת לפחות יום מנוחה אחד בשבוע. בהחלט יכול להיות שאין איזון בין העומס המנטלי והפיזי תלוי בהרבה משתנים ( אופי / מתח אימון...) ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר מנוסה באזור מגורייך שיבחן את התכנית ויאזן אותה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה