המלצה לקנייה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/11/2021 | 07:21 | מאת: מאור

אני הולך לקנות מדרגה אירובית ורוצה לדעת מה היתרונות שלה ואם היא באמת עוזרת לירידה במשקל ?

מאור שלום, אתחיל מהסוף - בכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי כלומר תכנית תזונה, ללא תכנית תזונה, הסיכוי לרדת במשקל , ולא משנה איזו פעילות תעשה ( מדרגה / הליכה / שחייה...) הוא קלוש עד אפסי. ממליץ להתייעץ עם תזונאי. לשאלתך לגבי המדרגה - מדובר בכלי לפעילות אירובי ובכך יתרונו - עשוי לשפר את כושרך האירובי ( סבולת לב ריאה) בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה