שאלה בנושא סקוואט עם משקולות יד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/11/2021 | 19:41 | מאת: אבי

שלום רב. אני מעוניין להתחיל לעשות סקוואט לא לשם פיתוח שרירים אלא בתור אימון כח. מעוניין לעשות את הסקוואט באמצעות משקולות יד או מוט עם משקולות. השאלה היא... כמה סטים צריך לעשות ביום וכמה כל סט צריך להיות? יש כאלו שאומרים בין 8-10 יש כאלו שאומרים בין 12-15 אני מודע לכך שהאימון צריך להיות יום כן יום לא. תודה רבה.

אבי שלום, ראשית כל אימון כוח מפתח גם כוח וגם שריר. לשאלתך - כמות החזרות נגזרת מהמשקל 8-10 או 12-15 או 05-08 .... כל אלו הם בעצם משקלים בהם אנו אמורים להגיע לאזור הכשל . לכן התשובה תלויה במשקל המשקולת / מוט שיש לך - כלומר לא משנה מה המשקל שלך פשוט נסבה להגיע לאזור הכשל גם אם זה מצריך 40 חזרות. התחל ב 3 סטים. ללא קשר ממליץ לשלב גם תרגילים נוספים ולא רק לרגליים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה