לאחרונה שאני אוכל פירות מתוקים אני מרגיש אותם ממש ממש מתוקים פי 5 מהר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/10/2021 | 02:17 | מאת: יניב

בכללי אני שומר על בריאות מאוד, אוכל מלא ירקות בריאים כל השבוע, ואוכל שטויות רק פעם בשבוע, אבל לאחרונה התחלתי לאכול קצת פירות, קצת יותר מהרגיל אפרסקים, מנגו, בננות, וגם בטטה בתנור, רק ב4 ימים האחרונים יש לי פתאום תופעה שאני מכניס משהו לפה שהוא פרי למשל הוא פי 5 מתוק מהרגיל, האם זה בגלל שקצת הגזמתי לאחרונה עם המתוק, או שזה תסמינים של בעיה?

יניב שלום, לגבי תחושת המתיקות- קשה לענות על כך. ללא קשר חשוב שתזונתך תהיה מאוזנת - גם אכילה מוגזמת של אוכל בריא , לא תמיד באמת בריא. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה