פתרון לעודף משקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/10/2021 | 21:33 | מאת: דורון

T אני עם בעייה של השמנה ( איזור הבטן ) ורוצה לדעת אם במשפחה שלי יש את אותה בעייה והשומן קצת עקשן אז אני לא מבזבז את הזמן שלי בדיאטות / כושר גופני בשביל להגיע ליעד שאני רוצה ? יש אלטרנטיבה להנ"ל ?

דורון שלום, ממש לא. אין קיצורי דרך. בכדי לרדת ב% השומן - ולא משנה מהי הגנטיקה יש להיות בגרעון קלורי ( תכנית תזונה) בשילוב עם פעילות גופנית. ( הדגש על התזונה). ממליץ לעשות זאת בליווי מקצועי של תזונאי/ת .. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה