התחלת כושר הדרכה דחוף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/10/2021 | 16:52 | מאת: חיים

אני בן 24 כואב לי כל העצמות והשרירים בעיקר כתף ידיים וצוואר וגם ברגלים הרופא אמר לי שאני חייב לעשות כושר אני לצערי מעולם לא עשיתי בעניין אני לא יודע במה להתחיל אם אפשר קצת הדרכה תודה מראש

חיים שלום, ממליץ להתחיל בהדרגה פעילות אירובית כגון הליכה , ולאחר מספר שבועות להוסיף גם תרגילי כוח. בלינק המצורף תמצא מידע על איך להתחיל הפעילות האירובית, עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. התחל בחלק של " קביעת רמת הכושר" http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&SM=10859 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה