שאלה גם לאורי וגם לאילנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/10/2021 | 12:13 | מאת: אדם

שלום לכם, אז ככה אני 180 ושוקל בסביבות ה70[לאחרונה הורדתי מ71 ל69 אבל זה עדיין זז עם החגים וזה]. אני בן 21. הבעיה שלי היא בבטן, בחלק העליון אני רזה ממש כאילו רואים את העצמות, אבל בחלק התחתון של הבטן יש כאילו בליטה מעצבנת. הבעיה שלי היא שכמה שאני עושה ספורט אני לא רואה שינוי, אני גם משנה תזונה ואוכל פחות שטויות אבל זה לא עוזר. איזה תרגילים אתה ממליץ לעשות במצב זה? מה כדאי לעשות מבחינת תזונה? אודה לעזרתכם

אדם שלום, חשוב להבין שהורדת משקל / שומן יכולה להיעשות רק כאשר נוצר גרעון קלורי - המפתח לכך הוא בתכנית תזונה. ולכן חשוב שתכנית התזונה תהיה מדויקת למטרתך וכדאי לעשותה עם תזונאי/ת . לגבי אזור הצטברות השומן - לא ניתן ליצור הורדת שומן נקודתית. אין תרגילים ספציפיים שיורידו שומן מאזור מסוים. מה שיוריד את השומן זו תכנית התזונה בשילוב עם פעילות גופנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה