המשך לחיזוק שרירי הידיים מרמה של אפס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/09/2021 | 16:07 | מאת: תמר

שלום אורי, חשוב לי להודות לך על המענה שנתת לי. מאז אני מקפידה לעשות את התרגיל שהמלצת עליו (מינוס יומיים שפיספסתי) וכבר צמח לי שרירון קטן בשתי הידיים. זה לוקח אפס זמן ומאוד קל לעשות, אפילו כהפסקה מעבודה. תודה רבה!

תמר שלום, שמח לשמוע. ממליץ גם להתייחס לשאר חלקי הגוף ולא להתמקד רק בזרועות. בגדול את יכולה לבצע 3 תרגילים שיכסו את מרבית שרירי הגוף, זה אימון קצר יחסית ( כ 15 דקות): תרגיל חזה , תרגיל גב, ותרגיל רגליים מצרף לינק http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10890&did=11087&G=10646&SM=10890 בהצלחה אורי

25/09/2021 | 11:11 | מאת: תמר

זה בנוסף לשגרת האימונים שלי. גב, בטן וריצות שטח אני עושה כבר הרבה לפני, על בסיס יומיומי. פשוט שמתי לב שהידיים שלי חלשות, וזה גם גרם לפעמים לכאבים מוזרים בכתפיים. המון תודה על ההכוונה ובכלל על כל ניהול הפורום!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה