סוג של התעמלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/09/2021 | 11:17 | מאת: ויקטור

t אימון ב AEROBIC STEP זה רלבנטי אם אני רוצה לרדת במשקל / לפני סוכרת ?

ויקטור שלום, כן ולא. וההסבר: פעילות אירובית ( ולא משנה איזו- הליכה/ מדרגת אירובי/ שחייה / רכיבה..) תשפר את היכולות האירוביות ותועיל לסוכרת ולבריאות בכלל ( מומלץ לשלב גם אימוני כוח שנמצאו מועילים גם לסוכרת ובריאות באופן כללי). אבל!!! הדגש חייב/ חייב/ חייב... להיות על התזונה - ללא תכנית תזונה התואמת את בעייתך ומטרותיך הסיכוי להורדת משקל ולהשפיע על הטרום סוכרת הוא קלוש למדי . ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת קליני לגבי תכנית תזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה