האם זה מצב תקין בבדיקה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/09/2021 | 22:44 | מאת: בדיקה

אני יודע שאינך רופא אך לבטח בקיא אני בן 23 בריא, מרים משקולות קבוע . וכרגע במאזן קלורי שלילי בדיאטה מצאו לי בבדיקת שתן ממצא בודד לא תקין קיטונים - בכמות 5 הרופא אמר שזה חסר משמעות. כי אני מרים משקולות ולספורטאים יש את הקיטונים בשתן. דעתך? מכיר את העניין?

שלום, אכן לא בהתמחותי. עם זאת ידוע שרמת קיטונים יכולה לעלות כאשר נמצאים במצבי צום / הרעבה ותזונה דלת פחמימות. במידה והנך מודאג ממליץ לחוות דעת נוספת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה