בטן תחתונה נפוחה - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/09/2021 | 10:25 | מאת: רמי

היי, מזה הרבה מאוד זמן שהבטן התחתונה שלי כל הזמן נפוחה, אפילו אם לא אכלתי. חשבתי שאני צריכה להרזות, ואכן רזיתי אבל היא עדיין נפוחה. השבוע במקרה ראיתי את עצמי במראה ונחרדתי לגלות שכל הצלעות שלי בולטות ברמה שרואים עצם עצם (האמת שממש נחרדתי מהרזון של עצמי), כולל את מפתח הלב, ואפילו בלי שאני מכניסה את הבטן. לעומת זאת, הבטן התחתונה עדיין נפוחה. אני מבצעת כל יום כפיפות בטן אבל כנראה שזה לא מספיק. מה דעתך? ברור לי כרגע שזו לא בעיה של שומן אבל לא ברור לי איך אני יכולה לפתור את הבעיה. תודה

שלום, לא ניתן לענות מבלי לראות. ממליץ שתתייעצי עם רופא משפחה, אומנם זו לא בעיה רפואית אבל חשוב לזהות מה מקור הנפיחות ( בהנחה שאכן לא בשומן מדובר) לגבי תרגילי בטן ממליץ לנסות את תרגיל הפלאנק ( השענות על האמות וכפות הרגליים). בהצלחה אורי

03/09/2021 | 10:49 | מאת: רמי

מצאתי הדגמה ובהחלט אתחיל לבצע. על הדרך, גם אתייעץ עם הרופא. תודה על התשובה המהירה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה