חיזוק שרירי הידיים מרמה של אפס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/08/2021 | 10:47 | מאת: תמר

שלום, שרירי הידיים שלי מאוד חלשים. רציתי לשאול האם, בתור חיזוק התחלתי, אוכל לשלב משקולות במהלך אימון הריצה. כלומר, לרוץ עם משקולת של נגיד קילו בכל יד, וככה אכריח את עצמי לבצע תנועות עם משקל. לחלופין, האם האופציה של ריצה עם צמיד משקל (כמו זה שבלינק) יכולה להיות נכונה או עדיפה. אם לא, מה אתה יכול להציע לי כדי לחזק את שרירי הידיים, תוך כדי שאני מבצעת פעילות אירובית? תודה רבה! הלינק: https://www.decathlon.fr/p/paire-d-halteres-souples-fitness-2-kg-grey/_/R-p-152955?mc=8358974&c=GRIS

תמר שלום, אינני ממליץ " הלבשת" משקולות על הזרוע / יד. הסיבה - העמסה מיותרת על אזור הזרועות המשרשר אל אזורי השכמות / כתפיים / צוואר, והתועלת מועטה. במקום ממליץ להפריד האירובי מהכוח. היתרון באימוני הכוח המופרדים : 1. צרכן זמן מועט 2. משמעותית , התועלת רבה יותר ( בהשוואה לשילוב שהצעת). בלינק המצורף תמצאי סרטונים לתרגילי כוח לפי רמות. עייני בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10646&did=11087&G=10646 בהצלחה אורי

16/08/2021 | 12:07 | מאת: תמר

המון תודה על המענה המהיר. אני מניחה שהתכוונת לתרגילי היד שמוצעים כאן http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10890&did=11087&G=10646&&SM=10890 תוכל בבקשה להגיד לי על איזה משקל מדובר? הסרטונים מראים משקולות ותנועות יד, אבל לא באיזה סוג משקולת מדובר. אני די קטנה - 163 ס"מ, 46-47 ק"ג. תודה רבה!

תמר שלום, בחירת המשקל תלויה ביכולת שלך. בגדול זה ניסוי וטעיה, בחרי משקל המאפשר לך לבצע כ 12 חזרות 3 סטים. ללא קשר, ממליץ לבצע גם תרגילי כוח לכל הגוף ולא רק לזרועות. בהצלחה אורי

10/09/2021 | 20:51 | מאת: תמר

תודה על כל העיצות. מעדכנת שכבר התחילו להחמיא שצמח לי שרירון קטן ביד (הידיים שלי נורא רזות ככה שרואים כל פרט). מאז תאריך השאלה, אני מקפידה על ביצוע תרגילים לידדים כל יום (בנוסף לפעילות הרגילה). תודה על העיצות ועל הקישור!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה