איך עושים כושר בבית ללא מכשירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/08/2021 | 09:28 | מאת: אדם

שלום, אני בן 21 אני שוקל 70(בערך, זה עולה ויורד קילו תלוי זמן) והגובה שלי הוא 1.80. העניין הוא שיש לי שתי בעיות, האחת זה הבטן שיש לי בטן ואני רוצה שהיה תהיה יותר שטוחה. השנייה, זה הישבן שאני רוצה להוריד בו. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? בעקבות בעיות בגב(קיפוזיס) יש תרגילים שפחות בריאים לי. וחוץ מזה לאורך היום אני אוכל המון שטויות, ואוכל לא ממש בריא. אני הולך כל יום בסביבות חצי שעה. ופעם בשבוע הולך לחדר כושר עושה בעיקר הליכון וסטפר(400 קלוריות בערך) אבל יותר מזה אני לא יכול למצוא זמן לחד"כ. רציתי לשאול איזה תרגילים במצב זה כדאי לי לעשות בבית? בתודה מראש

אדם שלום, חשוב להבין שכאשר אתה מגדיר את מטרתך העיקרית כהורדת % שומן ( בטן שטוחה והורדת ישבן זה להפחית % שומן מאזורים אלו) הדגש חייב להיות על התזונה. ברור "שהנוסחה" המנצחת היא שילוב של תזונה ופעילות גופנית , אבל!!! הדגש חייב להיות על התזונה ( גרעון קלורי) . מה עושים? 1. ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי/ת שיבנה לך תכנית תזונה ולהיפגש אתו/ה בתדירות של לפחות אחת לשבוע. 2. פעילות גופנית. בלינק המצורף תמצא תכניות אימון לבית , עיין בהן ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10646&did=11087&G=10646 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה