סימפטומים של שמנים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/08/2021 | 12:26 | מאת: מאור

צרבת / עייפות / כבדות זה שייך למי שהוא עם בעייה של השמנה ? פעילות גופנית יכולה לשפר את המצב ?

15/08/2021 | 18:36 | מאת: אילנית סנאנס

הי מאור, אין ספק שהסימפטומים הללו יכולים להיות חלק מהסימפטומים של מי שחי עם השמנת יתר אולם לא רק, ולכן יש לוודא כי אין מדובר בבעיה נוספת ממנה אתה סובל. פעילות גופנית כחלק מתוכנית כוללת לשינוי אורחות החיים ביחד עם תזונה ושיפור מצב רגשי יכולה לסייע להקלת הסימפטומים עד להיעלמותם בהנחה שההשמנה הייתה מקור הבעיה. הרבה בריאות, אילנית סנאנס דיאטנית קלינית וספורט.

מאור שלום, אכן כפי שאילנית ציינה יכול להיות קשר. ההמלצה היא לשלב פעילות גופנית ותזונה. את הפעילות הגופנית חשוב לבצע בצורה מדורגת התואמת את כושרך הנוכחי. בלינק המצורף תמצא מידע רב המתייחס לשאלתך - עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות נשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10646&did=11087&G=10646 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה