הליכה פעמיים בשבוע מספיקה ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/07/2021 | 10:11 | מאת: איתי

שלום רב. בן 31 גובה מטר 81 משקל 100. הלכתי לדיאטנית שנתנה לי תפריט על מנת לרדת במשקל. האם הליכה פעמיים בשבוע למשך שעה וחצי היא הליכה מספיקה על מנת לרדת במששקל ?

איתי שלום, חשוב להבין שבהתייחסות להורדת משקל לפעילות הגופנית השפעה נמוכה על פרמטר זה. המפתח הוא בתכנית התזונה. ברור " שהנוסחה" המנצחת היא שילוב של פעילות גופנית ( כולל שילוב של אימוני כוח) ותזונה. לשאלתך - ההמלצה לפעילות אירובית היא כ 3 פעמים בשבוע. כפי שציינתי ההליכה לא משמעותית להורדת משקל אך משמעותית לשיפור כושרך האירובי ובריאותך באופן כללי. פעמיים בשבוע בהחלט עשוי לשפר את כושרך ואת בריאותך - אבל כפי שציינתי האופטימום הוא לכיוון ה 3 פעמים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה