רישום לחדר כושר. (בן 21)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2021 | 23:16 | מאת: אור

היי, אני משתחרר מהצבא בקרוב ואני רוצה להירשם למכון כושר. האם בחדר כושר המאמן כושר יבנה לי תוכנית אימונים + תזונה לפי מה שאני רוצה? לצורך העניין הסיבה שאני רוצה להירשם לחדר כושר זה להוריד מהשומן בבטן ומאזור החזה וקצת לחזק שרירים בידיים. משקל : 77.2 גובה : 1.86 תודה :)

אור שלום, איני יודע מה יעשו בחדר הכושר אליו תגיע. בגדול חדרי כושר בונים תכנית אימונים ראשונית למתאמנים. גבי תזונה גם אם הכינו לך תכנית תזונה קרוב לוודאי שלא תזונאי הכין אותה .לשאלתך - בכדי להפחית מרקמת השומן יש להיות בגרעון קלורי, הדרך לעשות זאת היא בהתמקדות על תזונה , לכן ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי ( עדיף ספורט) . חשוב להבין שללא תכנית תזונה ( בגרעון) סיכוייך להפחית רקמת השומן קלושים עד אפסיים. לגבי החיזוק חשוב שהתכנית תכלול את כל שרירי הגוף ולא רק זרועות . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה