כאבי שרירים לאחר ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/07/2021 | 21:28 | מאת: אלון

כל פעם שאני נכנס לרוטינה של ספורט, אני מקבל מן כאבים שאלו בשרירים לא במקום ספציפי וזה מונע ממני להמשיך.. מה ניתן לעשות

אלון שלום, הגדר אחרי כמה זמן? איזה סוג פעילות? אירובי / כוח? לא ספציפי - ובכל זאת : יותר ברגליים? גב? זרועות? בטן? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

09/07/2021 | 20:00 | מאת: אלון

ברגליים, בשרירים, אחרי תקופה שאני מתאמן זה מתחיל ואז אני מפסיק להתאמן בגלל זה... לא כאב חד, מן תחושה של שריר כואב קצת אבל בשני הרגליים בשרירים

אלון שלום, איזו סוג פעילות? באיזו תדירות? פרט ואחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה